Hop til hovedindholdet

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark logo

Kursus: Kom Videre Mand-gruppeledere


Dato og tid

Lørdag d. 21. maj 2022 kl. 10:00 til søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 16. maj 2022 kl. 10:00

Sted

Selvhjælp Randers, Slotsgade 4, 2. Sal., 8900 Randers C Selvhjælp Randers
Slotsgade 4, 2. Sal.
8900 Randers C

Kursus: Kom Videre Mand-gruppeledere


Arrangementsbeskrivelse

Om Kom Videre Mand:

Kom Videre Mand er et gratis gruppetilbud, der i øjeblikket findes 32 steder i Danmark. Vi søger nye frivillige gruppeledere, så vi kan tilbyde endnu flere Kom Videre Mand-grupper i 2022.

I en Kom Videre Mand-gruppe mødes otte mænd en gang om ugen. Gruppen har en frivillig, mandlig gruppeleder, der guider deltagerne igennem et afprøvet og dokumenteret effektfuldt forløb. Hver uge har møderne konkrete emner, der er udviklet af mænd til mænd, for at give værktøjer til at komme videre fx efter skilsmisse, stress, fyring eller andre forandringer. 

Om Kurset:

Kurset består af to aktive dage, hvor du som frivillig bliver rustet til at lede processer i grupper. På kurset får du en grundig instruktionsbog, der gennemgår konceptet og de otte mødetemaer i Kom Videre Mand

Du bliver sat grundigt ind i manualen og de otte mødetemaer, der behandles på gruppemøderne, og du lærer som gruppeleder at takle svære situationer og kriser. Vi forventer aktiv personlig deltagelse. 

Målgruppe: 

Kurset er kun for mænd. Det vil være en fordel, hvis du som frivillig har erfaring som frivillig igangsætter af selvhjælpsgrupper eller kendskab til selvhjælpsgrupper i FriSe-regi.

Det er ikke et krav, at du som frivillig selv har oplevet skilsmisse, arbejdsløshed, stress eller andre kriser. Hvis du selv har været berørt af fx skilsmisse eller stress, vil vi anbefale, at du har fået det på passende afstand, inden du bliver gruppleder. 

Kurset er målrettet frivillige tilknyttet FriSes medlemsorganisatoner. Angiv, hvilken medlemsorganisation du er tilknyttet under tilmelding. Find dit nærmeste frivilligcenter eller selvhjælpsorganisation på www.frise.dk 


Deltagerbetaling:

Kurset er med deltagerbetaling, som dækker forplejning, manual og honorar til underviser. Prisen afhænger af antal deltagere, men formentlig et sted mellem 900-1.300 pr. deltager. Derudover er der udgifter til transport og evt. overnatning for den frivillige.

Deltagerbetalingen opkræves efterfølgende, hvorfor prisen ved tilmelding er angivet til 0 kr. 


Praktisk: 
Der er undervisning begge dage i tidsrummet kl. 10.00 - 17.00.

Medlemsorganisationerne står selv for transport og evt. overnatning for den frivillige.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark
Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

Tlf: +45 31 67 81 60
frise@frise.dk

Kontaktinformation til arrangør

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark
Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

Tlf: +45 31 67 81 60
frise@frise.dk