Hop til hovedindholdet

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark logo

FriSes årsmøde & generalforsamling 2022


Dato og tid

Fredag d. 11. marts 2022 kl. 12:00 til Lørdag d. 12. marts 2022 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 25. februar 2022 kl. 14:00

Sted

Torvehallerne, Fiskergade 2-8, 7100 Vejle Torvehallerne
Fiskergade 2-8
7100 Vejle

FriSes årsmøde & generalforsamling 2022


Arrangementsbeskrivelse

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark inviterer til årsmøde fredag den 11. marts og indkalder til generalforsamling lørdag den 12. marts 2022 i Torvehallerne i Vejle.

Tilmelding:

Som ansatte og bestyrelsesmedlemmer i et frivilligcenter eller selvhjælpsorganisation tilmelder I jer samlet som medlemsorganisation i FriSe.

Således skal kun en enkelt repræsentant for medlemsorganisationen udfylde denne tilmelding for alle deltagere fra samme organisation.

Du udfylder for een person ad gangen, så vær sikker på, at du har styr på ønsker til indkvartering og evt. særlige forhold for hver deltager, før du går igang med tilmeldingen. 

Sidste frist for tilmelding er fredag den 25. februar kl. 12.00.
 

Pris: 

FriSe tilbyder en særlig rabat til de første to deltagere fra hver medlemsorganisation. Rabatten kan kun benyttes ved billetyper med overnatning.

Prisen for at deltage i hele arrangementet inkl. overnatning er kr. 750 pr. person for de første to deltagere fra en medlemsorganisation og kr. 1.300 for hver af de følgende deltagere fra samme organisation.

Desuden betales der kr. 400 i tillæg pr. deltager, hvis der ønskes enkeltværelse.

Det er muligt at deltage i fredagens program uden overnatning til reduceret pris. Deltagelse i generalforsamlingen lørdag 12. marts er gratis.
 

Overnatning:

Indkvartering finder sted i delte dobbeltværelser hos Torvehallerne og på CabInn. Enkeltværelse er muligt mod tillæg kr. 400 pr. værelse. Det er ved tilmelding muligt at angive, hvem du ønsker at dele værelse med.

Ved stort fremmøde er det ikke muligt for alle at bo i Torvehallerne, og det vil være nødvendigt at indkvartere deltagere på CabInn, som er beliggende 250 m derfra.

Deltagere med særlige behov samt de, der deler dobbeltværelse, har fortrinsret til indkvartering i Torvehallerne. Derudover fordeles værelser efter først til mølle-princippet i forhold til tilmeldingstidspunktet.
 

Særlige behov: 

Husk at give besked under tilmeldingen, hvis en deltager har særlige behov i forhold til indkvartering eller måltider, fx kørestolsbruger, gangbesvær eller særlige ønsker til kost. 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark
Tlf: +45 31678160
frise@frise.dk

Kontaktinformation til arrangør

Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark
Tlf: +45 31678160
frise@frise.dk